logo (1)

Bedrijfskleding van kwaliteit voor iedere onderneming

Het dragen van bedrijfskleding is iets wat ik iedere onderneming aanraadt! Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je met nette kleding een totaal ander aanzicht krijgt met het bedrijf. Ongeacht of dat je een restaurant bezit of een kantoorpand, het dragen van zakelijke kleding geeft toch een wat meer professionelere aanzicht. Mijn werkgever wilde namelijk ook maar al te graag nieuwe kleding hebben voor op kantoor. Dit wilt hij graag invoeren aangezien iedereen zijn eigen kleding draagt, oogt niet bepaald zakelijk….

logo (1)

Door te zoeken naar een bedrijf die het mogelijk maakt om goede kleding bij te bestellen ben ik gaan zoeken. Via het is het dan een stuk gemakkelijker om te zoeken aangezien je zo een tal van bedrijven met elkaar kan vergelijken. Hiermee ben je ten aller tijde verzekerd van goede kleding voor een aantrekkelijke prijs.

Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding-copy-300x189

Afspraak snel gemaakt

Bij Suit up Now is het mogelijk om kleding te laten maken die geheel naar wens wordt gemaakt. Persoonlijk ben ik hier tevreden over aangezien ik zeker weet dat het om unieke kleding gaat. Het merk Corporate Fashion maakt het verschil met de normale bedrijfskleding. Dit merk weet namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is dat kleding comfortabel moet zitten. Door een afspraak met Suit up Now te maken konden we allen onze wensen hierin bespreken. Uiteindelijk werd alles netjes genoteerd waardoor we een nieuwe kledinglijn hebben ontworpen dankzij hun. Van tevoren hebben wij een offerte mogen ontvangen wat de totale kosten wordt, wel zo prettig om precies te weten wat de kosten gaat worden toch?