De Teakhoeve, voor super mooie meubels

Eens in de zoveel jaar wil ik mijn interieur veranderen, deze keer ben ik op zoek naar teakhouten meubels. Nu heb ik in mijn hele woning grenen meubels staan, maar ben er in de loop van de jaren achter dat dit niet echt mijn ding is. Als ik per ongeluk iets op de tafel laat vallen dan zit er meteen een deuk in, vaak kan je deze deuk door middel er wat water op te doen redelijk weg halen, maar op een gegeven moment gaat dit flink irriteren. Nee ik wil nu wat robuuste meubels in huis, teakhouten meubels wel te verstaan. Via internet kwam ik al snel op de site van De Teakhoeve terecht, wat een keuze hebben ze hier. Van kasten tot tafels en van tv meubels tot stoelen, en ik moet zeggen voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Mijn keuze was al snel gevallen op een zeer mooie tafel, met mooie bijpassende stoelen, ook een kast die in de winkel stond had meteen mijn voorkeur. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo snel tot een keuze ben gekomen voor het kopen van nieuwe meubels, maar bij De Teakhoeve is alles even mooi en betaalbaar.  280649_detail3_max

Een nieuw interieur

Wat ben ik blij met mijn nieuwe interieur, mijn woonkamer heeft echt een metamorfose ondergaan. Voorlopig hoef ik me geen zorgen te maken over mijn meubels, deze gaan immers nog vele jaren mee. En als ik per ongeluk iets uit mijn handen laat vallen op tafel, ook dan hoef ik me geen zorgen te maken, dit hout kan tegen een stootje. 266785_max