3

Huis inrichten hoeft niet moeilijk te zijn!

1 Een maand geleden wilde ik graag mijn huis wat anders indelen. Vandaar dat ik dus op zoek ben gegaan naar een bedrijf of styliste die dit voor mij zou kunnen realiseren. Alleen dat was nog best een klus om iemand te vinden. Gelukkig kreeg ik via een goede vriend van mij een tip om te gaan zoeken op het internet naar huis inrichten. Volgens hem was dit een top bedrijf waar hij zelf hele goede ervaringen mee had. Zo besloot ik dus op het moment dat ik even de tijd had eens te kijken op de website.

Alles voor je interieur.

Het weekend was aangebroken voor alsnog had ik de website even snel bekeken en die leek mij wel wat te hebben. Vandaar dat ik in het weekend dus besloot eens rustig verder te kijken op de website en me eens te verdiepen. Zodoende bleken er hele leuke dingen op te staan. Van dat je iemand je interieur kon laten indelen tot aan waar je de beste meubels zou kunnen bestellen. Kortom dus eigenlijk alles voor je interieur.

Een eerste gesprek.2

Aangezien alles er heel goed uitzag besloot ik dus om contact op te nemen met dit bedrijf. Zo wilde ik graag weten of ze ook iets voor mij zouden kunnen doen. En ja hoor ze reageerde heel erg snel en probeerde iets voor mij te regelen. Zo kwam er een designer van huis inrichten bij mij langs om mee te kijken. Hij heeft een hele mooie tekening gemaakt en hiermee besloot ik akkoord te gaan!3