Ik wil niets anders meer dan Leolux meubelen.

Ik ben eigenlijk nooit zo van snel nieuwe spullen kopen. Heb dan ook al jaren een bank die van ellende uit elkaar valt. De gaten zitten erin, en nog maar niet te spreken over hoe vies de bank is. Maar ik vind het moeilijk om afscheid van deze bank te nemen, per slot zit deze bank nog geweldig. Totdat ik vorige week bij kennissen op visite was, wat hadden zij een mooie bank staan. Kreeg te horen dat deze bank van het merk Leolux was, welke ze bij Van der Donk interieur hadden gekocht. Toen ik deze bank zag was ik meteen verkocht, en ja nu schaamde ik me enorm, alleen al bij de gedachten wat ik in huis had staan. Diezelfde week ben ik naar Van der Donk interieur gegaan om eens te gaan snuffelen tussen alle soorten en maten banken. De een was nog mooier dan de andere, daarom was het maken van een keuze uit deze Leolux meubelen een enorme klus. Gelukkig hebben de adviseurs van Van der Donk interieur me enorm geholpen met het uitzoeken van een geschikte bank. En nu maar wachten totdat dit mooie pronkstuk in mijn woonkamer staat. leolux_ysolde

Zeven jaar garantie.

Omdat ik mijn bank bij Van der Donk interieur heb gekocht krijg ik ook nog eens zeven jaar garantie. Moet zeggen dat ik alleen daarom al zeer tevreden ben over mijn nieuwe aankoop. Tegenwoordig nodig ik graag mensen bij mij thuis uit. Ik toon dan met trots mijn nieuwe aanwinst aan het bezoek.  Leolux_Oscar_sfeerbeeld