pennen-bedrukken

Met welke pen maak jij reclame?

pennen-bedrukkenOp een beurs wilde ik reclame gaan maken met bedrukte pennen. Ik ging zoeken op pennen bedrukken en kwam al snel bij Maxilia.nl. Maxilia heeft een volledige shop gemaakt alleen voor pennen. Toe ik mezelf er in ging verdiep begreep ik waarom. Er zijn wel 200 verschillende reclame pennen, maar welke moet je kiezen? Hieronder heb ik promotie pennen ingedeeld in 3 groepen.

De strooipen
Je moet je natuurlijk afvragen wat is het doel van jouw pen. Vervolgens moeten je gaan kijken welk budget het beste past bij dit doen. Daarna is het al een stuk gemakkelijker op een pen te kiezen. Heb je een klein budget of wil je vooral een hele grote massa bereiken? Dan is een strooipen de perfecte keuze voor jou. Deze pennen zijn al leverbaar vanaf €0,12 inclusief opdruk. Dan moet je er natuurlijk wel 25.000 afnemen. Bij Maxilia was de goedkoopste strooipen die ik kon vinden de Rico pen.

Pennen om dagelijks mee te schrijven

Is jouw doel niet om 25.000 pennen we te geven aan een grote massa, maar om bijvoorbeeld binnen je eigen bedrijf er dagelijks mee te schrijven? Dan moet je natuurlijk niet gaan voor een strooipen. Ik heb me later vertellen dat bijvoorbeeld de baron pen dat een veel betere keuze is. Toen ik de pen zag kwam ik er achter dat ik hier zelf ook wel een mee heb geschreven. Deze pennen kun je al bedrukken vanaf 25 stuks. Ze zijn wat duurder, maar dat merk je dan ook wel als je er mee schrijft.

Pennen geschenken

De laatste optie is dat je pennen graat bedrukken als geschenk. Hierbij ga je natuurlijk uitsluitend voor top kwaliteit. Je gaat je klant geen goedkope plastic pen geven als bijvoorbeeld kerstgeschenk. Ik heb hiervoor bij Maxilia een sample op gevraagd voor de parker pen. Toen ik deze pen in huis kreeg was ik direct verkocht. Deze pennen hebben echt een luxe uitstraling, helemaal als je ze laat graveren.

Uiteindelijk heb ik parker pennen laten graveren. Ik stond dan wel op een beurs, maar de bedrukte pennen waren alleen voor de grote klanten die ik daar ging ontmoeten. Check hier de Parker pennen groep van Maxilia.nl.