Mijn eerste leren Fab. tas

Vorige week heb ik te horen gekregen dat ik een vast contract krijg bij mijn huidige werkgever. Wauw, ik ben echt super blij! Ik had het wel verwacht, maar nu het zo zwart wit op papier staat ben ik toch wel extra blij en is de spanning eromheen verdwenen. Ik vond dan ook dat ik mijzelf weleens mag trakteren op een mooie  nieuwe tas. Ik heb wel een aantal tassen, maar nooit echt geïnvesteerd in een goede leren tas van kwaliteit. Mijn huidige tassen verslijten vrij snel en als working girl wil je er toch professioneel uitzien. Tijd dus om online op zoek te gaan naar leuke tassen online!

 

Tassen online bestellen

Al een tijdje heb ik een oogje op het merk Fab. Ik vind de collectie van dit merk altijd super mooi en origineel. Je hebt de keuze uit veel verschillende modellen en iedereen die een Fab. tas heeft is positief over de kwaliteit. Na even online zoeken kwam ik op de website van Bagsplaza terecht. Een webshop met mega veel tassen van veel verschillende merken.

 

Al snel besloot ik te gaan voor de Fab. Bossy Business laptoptas in de kleur zwart. Dit model is vrij nieuw in de collectie en perfect voor naar het werk. De tas is lekker ruim en heeft twee ruime ritsvakken. Ook beschikt de tas over een speciale padded laptopvak. Dit is handig omdat ik elke dag mijn laptop meeneem naar het werk. De tas heeft ook een speciale verstelbare schouderband en is dus op twee manieren te dragen. Zowel in de hand als over de schouder. Een leuk detail: de binnenkant is lekker zacht en fel roze! Geweldig toch?

 

De tas online bestellen op Bagsplaza ging eenvoudig en snel. De verzendkosten zijn gratis en je bestelling komt, mits je voor 22:00 uur besteld, de volgende dag al in huis. Super fijne service. Ik vind hem prachtig en het leer voelt heerlijk stevig aan. Dit is mijn eerste Fab. tas maar weet zeker dat er in de toekomst nog een paar aan mijn collectie toegevoegd zullen worden. Maar nu ga ik eerst genieten van deze nieuwe aankoop. Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas?