Mijn heerlijke Arganolie bij The Body Shop

43248m_m_lUiterlijk is voor mij best belangrijk en dan bedoel ik niet zozeer veel make-up dragen, maar echt het verzorgen van mijn huid vind ik belangrijk. In het begin had ik vaak een droge huid en slap, futloos haar. Met name rond de herfst en winter tijden. Natuurlijk werd ik daar moe van en kwam ik er al snel achter dat ik een oplossing moest bedenken om deze problemen te verhelpen. Na een lange dag rondneuzen op het web kwam ik bij een Arganolie bij The Body Shop uit. Dit sprak mij meteen aan, dankzij de goede inleiding over het product en hoe werkzaam het was.

Geweldig gevoel

Toen ik de tekst over de Arganolie bij The Body Shop tegenkwam, wist ik zonder twijfel dat dit de beste oplossing zou zijn en heb ik meteen wat olie besteld. Nadat ik een aantal maanden gebruik maakte van deze olie merkte ik al vrij snel een verschil. Mijn huid was veel zachter en voelde beter aan, net als mijn haren die niet meer futloos waren. Er zat zelfs een mooie glans overheen. Ik had nooit gedacht dat dit mij ooit zo een geweldig gevoel zou geven en dat allemaal dankzij een fijne olie.