logo-teakhoeve

Teak tv meubel

Pas geleden heb ik een mooie nieuwe teak tv meubel gekocht. We hebben altijd een mooie tv meubel gehad, maar deze is in de loop der jaren toch echt een heel stuk lelijker geworden. Hij is erg verouderd, bovendien hadden we een nieuwe tv die helemaal niet meer op de verouderende tv meubel past.

Wat wij echt een must vonden tijdens het zoeken naar een teak tv meubel, was dat we de tv zelf aan de meubel zouden kunnen ophangen. We wilde de tv altijd al aan de muur ophangen. Maar we vonden het jammer als er dan weer nieuwe gaten geboord moesten worden in de mooie gladde muren.logo-teakhoeve

Het is ons gelukt een tv meubel te vinden waaraan we de tv op konden hangen. De tv hangt erg stevig en achter het houten frame kunnen we mooi alle kabels weg werken. Het ziet er nu uit als een strak geheel zonder dat alle kabels en andere dingen uitsteken.266650_detail4_max

Onderaan het houten frame waaraan de tv hangt, zit een kast waarin we alle overige elektronica in staat. Ook deze kabels kunnen mooi achter het houten frame verstopt worden. Daarnaast kunnen we in deze kastjes de afstandsbedieningen opbergen, zodat deze niet steeds overal rond slingeren.

Ben je ook op zoek naar een mooie teak tv meubel, dan zou ik zeker even bij dit adres een kijkje nemen. Ze hebben veel verschillende soorten teak tv meubels en helpen je erg goed wanneer nodig. De bezorg service is ook een punt om over te spreken. Ga zeker eens een kijkje nemen!