woonkamer

Tegenwoordig ben ik helemaal fan van een industrieel interieur

the styleboxHet inrichten van een huis kan voor sommige best lastig zijn. Zelf beleef ik hier altijd veel plezier aan. Ik ben door de jaren heen dan ook al vaak verhuisd. Dit was vaak wel in dezelfde regio. Echter lijkt het alsof ik snel ben uitgekeken p een woning. Dit terwijl je alles steeds wel opnieuw kan inrichten. Daarom ben ik ook enthousiast dat ik de website thestylebox.nl gevonden heb. Ik denk dat jullie hier ook wel iets aan kunnen gaan hebben. Dit komt omdat zij hier veel verschillende smaken hebben. Op deze wijze kan iedereen hier dus ook inspiratie op doen. Ik zal enkele foto’s toevoegen aan dit artikel zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel. Hetgeen wat mij de laatste tijd behoorlijk aantrekt is een industrieel interieur

industrieel interieur

Dit type interieur is opvallend en uniek van sfeer. Het wordt vooral gekenmerkt door robuuste materialen zoals beton, verschillende staalsoorten, onafgewerkt hout of materialen die een jaren lange geschiedenis hebben. Er worden vaak ook donkere en ‘stoere’ kleuren gebruikt. Ook worden er elementen gebruikt zoals  een grove bakstenen muur, de constructie van een ruimte zoals stalen of houten balken óf een stoere giet- of betonnen vloer.

Onthoudt deze website

woonkamerDus mijn tip aan jullie is om eens naar thestylebox.nl te gaan. Vooral om inspiratie op doen omtrent een industrieel interieur. Zij hebben hier overigens ook nog andere mogelijkheiden hoor, zoals:

  • Klassiek interieur;
  • Landelijk interieur;
  • Modern interieur
  • Scandinavisch interieur;
  • Vintage interieur.

Dus zoals je ziet steen hier vrijwel alle smaken. Ik hoop dat ook dat jullie hier iets aan gaan hebben. En laat het mij vooral weten wat het geworden is?