etherische olie

Welke etherische olie gebruik jij?

Persoonlijk ben ik een grote fan van etherische olie. Deze olie is namelijk te verdelen in diverse geuren. Oftewel, er zit vast en zeker een lekkere geur voor jou bij! Zelf ben ik een grote fan van kruidnagel olie. Dit is wat sterker qua geur wat enorm goed in onze woning past. Op de website van Thuisluchtjes.nl vindt je overigens meer geuren welke enorm goed ruiken. Zo heb ik hier vorige week de citroen olie besteld. Deze is wat milder als de kruidnagel, echter ruikt onze woning enorm goed. Een frisse geur wat zich mengt in onze woonkamer blijft heerlijk.

etherische olie

Online bestellen

Het ideale van etherische olie bij Thuisluchtjes.nl is dat je dit eenvoudig kan bestellen via internet. Zo wilde ik hier eens de mint olie gaan gebruiken. Dit lijkt mij onwijs lekker waardoor ik ook deze keer weer ben gaan kijken in het assortiment. Wist je overigens dat het hier mogelijk is om een bloedsinaasappel olie te bestellen? Ikzelf heb dit nog nooit geroken, al ben ik hier wel erg nieuwsgierig in geworden.

etherische olie

Zo heb ik ditmaal een bestelling geplaatst met de geuren welke ik nog niet ken. Deze keer heb ik onder andere venkel olie, tijm olie en mandarijn olie besteld. Deze geuren lijken mij onwijs lekker, tevens zijn de kosten hier erg aantrekkelijk. Snelle levering wat ertoe leidt dat ik mijn bestelling de eerstvolgende werkdag al in huis heb mogen ontvangen.